Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2020

Winterbierfestival Leiden

januari 26 @ 1:30 pm - 6:30 pm
Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden, Zuid-Holland, 2312 CS, Nederland

Op zondag 26 januari 2020 wordt het derde Winterbierfestival gehouden in Scheltema. Een pand met een robuuste.ambachtelijke uitstraling dat ook deze editie in zijn geheel zal worden benut.Tijdens het Winterbierfestival Leiden zullen een aantal kleine Nederlandse brouwers zich presenteren met diverse winterbieren. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het hier bestelde startpakket Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur.Dit jaar is er een maat glas (15cl) kost € 10 p.p. Extra biermunten kosten: € 2.50 per stuk.Kaarten zijn tot…

Meer weten »

maart 2020

Dé Proeftocht, culinaire bierwandeling Leiden

maart 1 @ 1:30 pm - 5:30 pm
Restaurants binnenstad Leiden, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Tijdens Dé Proeftocht kunt u genieten van vijf gerechten. die de chefs van vijf Leidse restaurants hebben samengesteld. Deze gerechten vormen samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij. Er wordt vooral gewerkt met streekproducten. Het glas en de wandelroute liggen op de eerste locatie voor hun klaar. Het glas mag u na afloop mee naar huis nemen.

Meer weten »

april 2020

Verhalen van de stad

april 5 @ 1:00 pm - 5:00 pm
Binnenstad Leiden, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Leiden is een schatkamer vol verhalen die deze middag op allerlei manieren worden verteld. Op diverse locaties worden straatscenes gespeeld door diverse acteurs. Het decor is de stad zelf. Verhalen van de stad wordt muzikaal omlijst door draaiorgels van de Leidse Draaiorgeldag. Het thema is dit jaar vrijheid.

Meer weten »

Leidse Draaiorgeldag 2020

april 5 @ 1:00 pm - 5:00 pm
Binnenstad Leiden, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Verhalen van de stad wordt net zoals de afgelopen drie jaar muzikaal opgeluisterd Leidse Draaiorgels! Dit jaar staan de pierementen als een lang lint opgesteld in de onlangs totaal vernieuwde en schitterend opgeknapte Haarlemmerstraat. Zo vindt u daar onder andere de Blauwe Pilaar, het Bloemenmeisje, de Joker en vele andere pierementen bediend door de vertrouwde gezichten van de orgeldraaiers. Ook wel de zogenaamde ‘Mansende mannen’ genoemd. Zij bewaren dit cultureel erfgoed met veel liefde voor het nageslacht.

Meer weten »

Groepswijzer.nl LeidenWalk

april 19 @ 9:00 am - 5:00 pm
Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Op zondag 19 april 2020 organiseert Groepswijzer.nl voor de 12e keer een aantal langeafstandswandelingen. De deelnemers kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden. De stadswandeling met gids van 5 km of de 10. 20 en 30 kilometer op eigen gelegenheid. Gevarieerde routes in Leiden en omgeving. Bij vertrek ontvang je van de organisatie een wandelpakket met daarin de route en een flesje water. Bij terugkomst is er in de tuin van Museum Volkenkunde gelegenheid om met elkaar bij te praten. Start…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen