Broodje Aap Leiden – ludieke stadswandeling

,

Broodje aap

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes. van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?
Leiden kent vele verhalen. U gaat op pad met een gids die u bij een aantal locaties een verhaal vertelt. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek was voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal de gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een stadswandeling te houden, want steeds zal uw groep de oren en ogen gespitst moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd.

Natuurlijk kunt u van deze wandeling ook een competitie maken voor uw groep: wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?

Duur: 1,5 uur
Aantal personen: max. 20 personen per gids.

klik hier voor meer informatie of boekingen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

oktober 6, 2013

Geef een reactie