CORPUS ‘reis door de mens’ met lunch en fietsen

, ,
Corpus lunchen en fietsen

Posted in Stadshistorie Leiden

CORPUS ‘reis door de mens’ met lunch en fietsen

Maak een reis door uw eigen lichaam. Beleef op een verrassende manier hoe onder andere uw hart werkt, hoe een wond heelt of hoe uw darmen omgaan met een broodje kaas. CORPUS is een bijzondere attractie voor jong en oud waar u leert hoe het lichaam werkt.

U kunt beginnen met een lunch op een sfeervolle locatie. Na de lunch stapt u op de fiets en gaat u aan de hand van een uitgestippelde route naar CORPUS in Oegstgeest.
U in groepen van 16 personen een reis door de mens. De reis loopt vanaf de knieën tot aan de hersenen. Na de reis stapt u weer op uw fiets voor uw volgende reis terug naar Leiden.
Maar als uw bezoek aan CORPUS in de ochtend gepland staat, kunt u het programma ook omdraaien en de lunch ter afsluiting gebruiken.

Duur: ca. 4 uur
Inclusief: huur fietsen, lunch, entree en rondleiding CORPUS

Aantal personen: min. 10 personen
Let op: wij zijn genoodzaakt de strakke voorwaarden van CORPUS te hanteren. Dat betekent dat annuleren mogelijk is tot 14 dagen van te voren. Omboeken en wijzigingen naar een definitief aantal kunnen gedaan worden tot 5 dagen voor de geboekte datum.

Desgewenst kunnen wij u ook steps leveren in plaats van fietsen. Vanzelfsprekend is dit programma uit te breiden tot een arrangement voor de hele dag met bijvoorbeeld een stads”wandeling” op de fiets of step. Prijzen op aanvraag.

klik hier voor meer informatie of boekingen

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

september 14, 2012

Geef een reactie