De winter door in Leiden

Wie de winter in Leiden wil opsnuiven en wil genieten van sfeervol verlichte stegen en grachten kan nu terecht bij Groepswijzer.nl. Speciale winterarrangementen voor groepen laten Leiden van haar beste kant zien, tijdens spannende GPS tochten, ontspannende vaarten, leuke wandelingen of ludieke workshops.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn: de Leidse Stamptocht, de Leidse Snertvaart, het Stadsganzenbord Leiden en de Zumba Workout.

De Leidse Stamptocht begint, zoals de naam al zegt, met een stamppotmaaltijd, zodat de basis is gelegd voor een genoeglijke wandeling langs de prachtig verlichte monumenten van de Sleutelstad. Een gids vertelt het unieke Leidse verhaal bij die pracht uit de Gouden Eeuw en warme chocolademelk vormt de passende afsluiting van dit arrangement.

Wie liever de stad vanaf het water bekijkt is er de Leidse Snertvaart. Na de erwtensoepmaaltijd is het tijd om in de verwarmde en overdekte boot te stappen. Onder het genot van een glaasje glühwein trekken de lichtjes van het Rapenburg voorbij en lijkt de tijd van Dickens weer te herleven.

Voor wie  van puzzelen houdt is er het Stadsganzenbord in de Winter, de welbekende wandeling aan de hand van een prachtige 17e-eeuwse plattegrond, het ideale dagje uit. En om een beetje op te warmen onderweg wordt ook bezoek gebracht aan het Anatomisch Theater in Museum Boerhaave en aan het SieboldHuis.

Wie tenslotte van een workshop houdt is de Zumba Workout ideaal. Dit sportieve arrangement is leuk voor jong en oud! Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Terwijl de opzwepende muziek door de ruimte klinkt, gaat u onder begeleiding van een sportinstructrice verschillende fitness-oefeningen ‘dansen’. Zumba betekend ‘snel bewegen en lol hebben’ en dat zal u zeker ondervinden tijdens deze Workout!

Voor meer informatie en een overzicht van alle winter- en niet seizoensgebonden arrangementen kijk op:

www.groepswijzer.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 4, 2011

Geef een reactie